Link ile Ödeme Alma Kolaylığını Keşfedin

Vepara link ile ödeme alma ile oluşturduğunuz ödeme linklerini dijital dünyada paylaşın ve anında tahsilat yapın. Karmaşık entegrasyonlara ve web sitesine ihtiyaç duymadan sosyal medyadan anında ödeme alın!

Başvuru formunu doldurun ve hızlıca teklifinizi alın.

Başvuru formunu doldurun, anında teklifinizi alın ve süreci hemen başlatın.

Evraklarınızı gönderin.

Evraklarınız incelendikten sonra sizinle iletişime geçeceğiz.

Aramıza hoşgeldiniz!

Sanal POS kurulumunuzu hızlıca tamamlayacağız ve aynı gün içerisinde ödeme almaya başlayacaksınız.

Link ile ödeme

Link ile Ödeme Alma Nedir?

Link ile ödeme alma, websitesi veya herhangi bir entegrasyona gerek kalmadan ürün bilgileri ve ödeme seçenekleri ile müşterilerinize ilettiğiniz bir online ödeme alma yöntemidir. Linkle tahsilat sayesinde müşterilerinizin ödeyeceği tutarı ve ödeme bilgilerini belirleyerek anında internetten ödeme alabilirsiniz.

Linkle ödeme alma bireysel satıcıların veya işletmelerin e-mail, SMS veya sosyal medya platformları üzerinden dilediği gibi ödeme alabilmesini sağlar.

Ödeme linki oluşturma aracılığıyla ödeme almanın müşteri ve satıcı açısından birçok avantajı bulunmaktadır.
Sürelerini, tutarlarını ve kullanım sayılarını kendiniz belirleyeceğiniz ödeme linkleri ile zamandan ve mekandan bağımsız ödeme alma işlemi gerçekleştirebilir, iktisadi faaliyetinize güven içerisinde devam edebilirsiniz.

Websitesi ya da herhangi bir entegrasyona gerek yok. E-mail, SMS, sosyal medya plaftormları ya da chatbotlar üzerinden satış yapılabilir.

Zamandan ve mekandan bağımsız ödeme alınabilir.

Link ile Ödeme
Alma Kimler İçin Uygundur?

Link ile tahsilat, online satış yapan veya yapmak isteyen her ölçekte işletme ve müşteri için uygundur.

Web sitesi üzerinden ödeme almak istemeyenler veya web sitesi olmayanlar, sosyal medya platformları üzerinden ürün satanlar, e-mail marketing yöntemini kullananlar ve SMS ile ödeme almak isteyenler, ödeme linki oluşturarak dakikalar içinde online ödeme alabilirler.

Ayrıca, yurt dışındaki müşterilerinizden ödeme almak için de link ile ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

Mail ve telefon yoluyla ulaştırılan linkler sayesinde erişim sıkıntısı olmadan sorunsuz ödeme işlemleri gerçekleştirilir.

Linkle tahsilat

3 Adımda Link ile Ödeme Alın!

link ile ödeme oluşturma

1. Üye İşyeri Paneline Giriş Yapın

Kullanıcı adı ve şifrenizle Vepara üye işyeri paneline giriş yapın, ana menüden “Ödeme Linki” sekmesini seçin.

2. Ödeme Detaylarını Girin

Tahsil edilecek tutarı ve varsa taksit seçeneklerini belirleyin, alıcının telefon numarası, e-posta adresi ve ürün adını doldurun.

link ile ödeme al

3. Ödeme Linkini Oluşturun ve Paylaşın

“Ödeme Linki Oluştur” butonuna tıklayın, oluşturduğunuz linki kopyalayarak SMS, e-posta veya sosyal medya üzerinden müşterinize iletin.

Neden Vepara Link İle Ödeme Tam Size Göre?

Vepara link ile ödeme hizmeti, PCI-DSS seviye 1 sertifikasına sahiptir ve oluşturulan güvenli bağlantı ile hem sizin hem de müşterilerinizin güvenliğini sağlar. Alıcı veya satıcı banka hesap bilgilerini paylaşmak zorunda kalmaz, ödemeler güvenli bir ağ üzerinden gerçekleşir ve dolandırıcılık riski neredeyse sıfıra iner.​

TCMB Lisanslı Güvenli Kurum

TCMB lisansımız ile tüm süreçleri güvenilirlik koşulları doğrultusunda ve usulüne uygun gerçekleştiriyoruz.

Tüm Bankalar ile Entegre

Bu alandaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve en yeni teknolojileri kullanıyoruz.

7/24 Destek

Müşterilerimiz bizim için her zaman önceliklidir. İhtiyaçlarını anlamak ve çözümler sunmak için tüm süreçlerde destek oluyoruz.

Aldığınız Ödemeler Ertesi Gün Hesabınızda

Aldığınız ödemeler ertesi gün hesabınıza yansıtılır. İşletmeniz için en uygun ödeme periyodunu seçerek satışlara başlayabilirsiniz.

Aidat ve Sürpriz Ücretler Yok

Vepara'da tüm süreçler şeffaflık politikası gözetilerek yürütülür. Aidat ve sürpriz ücretlerle karşılaşmazsınız.

Bugün Ödeme Almaya Başlayın

Vepara Sanal POS başvurunuzu yaparak ücretsiz entegrasyon avantajımız sayesinde bugün ödeme almaya başlayabilirsiniz.

Link ile Ödeme Almanın Avantajları

Ödemelerinizi Güvenle Alın

PCI-DSS seviye 1 sertifikasına sahip olan Vepara ile oluşturduğunuz linkler herhangi bir güvenlik riski oluşturmaz.

Sosyal Medyadan Link ile Ödeme Alın

Sosyal medya üzerinden müşterilerinize ödeme linki ileterek websiteniz olmasa da ödeme alabilirsiniz.

Yurt Dışından Ödeme Alın

Link ile tahsilat yöntemimiz ile yurt dışından online ödeme alabilir ve mağazanızı global bir işletme haline getirebilirsiniz.

Hızlı Ödeme Gerçekleştirin

Vepara ödeme sistemleri ile müşterileriniz kolay ve hızlı ödeme gerçekleştirebilirler.

Özel Fiyat Teklifi Alın

Müşterilerinize ilettiğiniz ödeme linki üzerinden özel teklif ve indirim kuponu tanımlayabilirsiniz.

Şüpheli İşlemlerden Korunun

Vepara'nın Sahtecilik Önleme Sistemi, e-ticaret dünyasındaki tüm şüpheli işlemlere karşı sizi 7/24 korur.

Sıkça Sorulan Sorular

İnternetten veya herhangi bir sosyal medya platformu üzerinden ödeme almak mı istiyorsunuz? Tüm sorularınızı sizin için cevapladık.

Link ile ödeme, müşterilere gönderilen özel bir bağlantı aracılığıyla ödeme almayı sağlayan, web sitesi gerektirmeyen hızlı ve güvenli bir yöntemdir.

Müşterinize özel bir ödeme linki oluşturup, e-mail, SMS veya sosyal medya üzerinden gönderirsiniz. Müşteri, linke tıklayarak ödeme bilgilerini girer ve işlemi tamamlar.

Link ile ödeme, müşterinizin ödeyeceği tutarı ve ödeme bilgilerini belirleyerek ödeme linki oluşturmanız ve bu linki SMS, e-mail veya sosyal medya üzerinden paylaşarak tahsilat yapmanızı sağlar. Müşteriniz, linke tıkladığında ödeme ekranına yönlendirilir ve ödemesini güvenli bir şekilde tamamlar.

Ödeme linki oluşturmak için öncelikle sanal POS entegrasyonuna sahip olmanız gerekmektedir. Hesap oluşturup entegrasyonu tamamladıktan sonra, ödeme veya ürün sayfasını oluşturarak linkinizi hazırlayabilir ve müşterilerinize iletebilirsiniz.

Müşterileriniz, kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart ve sanal kart gibi yöntemlerle ödeme yapabilirler.

Müşterileriniz, kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart ve sanal kart gibi yöntemlerle ödeme yapabilirler.

Bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar dahil tüm cihazlarda kullanılabilir. E-mail, SMS, Instagram, Facebook gibi platformlar üzerinden de ödeme linki paylaşılabilir.

İptal ve iade işlemleri, Vepara üye iş yeri panelinden kolayca yönetilebilir. Link ile ödeme yöntemi, iade ve geri ödeme işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Mail order işlemleri fiziki POS olmadan bilgi formu ile yapılır ve kayıt gerektirir. Link ile ödemede ise sadece ödeme linki kullanılarak, kayıt olmadan anında ödeme yapılabilir.

Vepara Link ile Ödeme hizmetinin muhasebe entegrasyonu sayesinde, aldığınız ödemeler için anında fatura hazırlayabilirsiniz.

Hayır, link ile ödeme için müşterilerinizin herhangi bir uygulama indirmesi gerekmez. Linkler mesajlaşma platformları aracılığıyla paylaşılabilir ve oturum açma gerektirmeden kullanılabilir.

Evet, ödeme linki oluştururken taksitlendirme seçeneği sunarak alıcılarınıza avantaj sağlayabilirsiniz.

Vepara satıcı paneli üzerinden link ile yapılan ödemelerinizi kolayca takip edebilirsiniz. Vepara’nın kullanıcı dostu arayüzü, işlemlerinizin raporlanmasını ve daha verimli yönetilmesini sağlar.

Evet, web sitesine veya şirket sahibi olmadan da link ile ödeme almak bireysel olarak mümkündür. Ürün ve alıcı bilgilerini girerek ödeme linki oluşturun ve WhatsApp veya sosyal medya platformları üzerinden paylaşarak online ödemelerinizi alın.